Kejsarens nya kläder

Kejsarens nya kläder

Kejsarens nya kläder

 

Vi brinner verkligen för Academy & därför har vi ännu en gång sett över hela systemet och nu fokuserat på gränssnittet. Academy ska vara ridskolornas första val när ridskolan står i valet och kvalet och ska göra sitt val vid inköp av system, eller eventuellt system byte. Därför har vi byggt om hela systemet och den här gången har vi fokuserat på hur användarna upplever och kan förändra gränssnittet. Den versionen som vi just nu har släppt är byggd för användarna och nu kan man själv välja hur systemet ska fungera på just sin dator.

Man kan till exempel välja om man vill ha vänster navigering, eller om man vill ha toppnavigering. Man kan välja bakgrunder, och man kan välja om den ska fylla ut hela skärmen, eller bara vara “inboxad”. Eller så kanske man bara vill ha toppnavigering för att fylla ut skärmen med exakt det man vill se?

När man sedan går in på en specifik funktion i systemet så kan man enkelt “klicka” upp sidan – för att just det man tittar på för tillfället är det som fyller ut hela skärmen.  Vi tar användarvänlighet på fullt allvar. Användarvänlighet och rena gränssnitt är vår melodi – det du ser – det är det du vill se och det ska vara överskådligt. Ett rörigt gränssnitt är förödande för produktiviteten.

Här nedanför ser ni lite bilder på det nya gränssnittet. Här har vi valt att köra det med toppnavigering och “inboxad” med en relevant bakgrund. Klicka på bilderna om ni vill se dom i ett större format.

Academy – ett av Sveriges bästa system för ridskolor.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *