Om Hippocrates

Vår story

Vi älskar att dela med oss av våra erfarenheter och hoppas att de kan inspirera dig både som företagare och som person. Hos oss är kunderna som familj, och vi strävar alltid efter att skapa en trygg och nära relation till våra kunder.

Vi har insett att administrationen inom hästnäringen kan vara knepig ibland. Det är lätt att tappa kontrollen över intäkterna och missa kostnader. Har du någonsin känt dig överväldigad av faktureringen? Vi förstår det, det är lätt att papperslappar försvinner eller att det blir rörigt när det är dags att fakturera.

Men vi vill göra det enklare för dig. Hos oss tar faktureringen bara några sekunder. Ja, du hörde rätt! Med våra tjänster kan du skapa fakturor på bara en sekund, oavsett antal. Så istället för att lägga timmar på fakturering varje månad kan du ägna dig åt det du älskar mest – att vara med dina hästar och kunder. Låt oss hjälpa dig att förenkla och effektivisera din verksamhet, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Vår vision är att vara ledande inom hästnäringen när det kommer till att utveckla företag på innovativa sätt, inspirera medarbetare att uppnå sin fulla potential och skapa en trygg miljö för våra kunder. Vi strävar efter att främja hållbarhet för våra kunder, från ekonomi till hästar, personal och kundrelationer.

Vårt mål är att arbeta hållbart och vi siktar på att skapa en positiv och långsiktig påverkan inom hästbranschen.
Vi leder vårt företag med en inställning präglad av lärande, innovation, trygghet och värme, och vi är bara i början av vår resa.

Hur mycket tid lägger du på fakturering idag?
 • Våra tjänster

  Vi bygger tjänster med fokus på användarvänlighet. Om det är något vi kan så är det gränssnittsprogrammering och det återspeglas i alla våra produkter. Inte minst Blacksmith för hovslagare, där vi har designat flödena – allt från order till slutfakturering till att omfatta max nio klick. Nio klick! Från order till att fakturan är skapad och skickad till kunden – och då har tjänsten dessutom skapat kompletta journaler som är ett krav från Jordbruksverket – Nio klick! – försök slå det!

 • Produkter & tjänster

  Vi erbjuder våra kunder följande tjänster:
  Academy – för ridskolor
  Blacksmith – för hovslagare
  Equitreatment – för equiterapeuter
  ProStable – för stallägare med inackorderingar eller professionella ryttare, uppfödare mm,
  Coach – för sadelutprovare eller tränare
  MyHippo – för hästägare
  Hippodentus – för hästtandläkare
  MiniVet – för veterinärer

 • Erfarenhet

  Alla våra produkter är specifikt utvecklade för er som bedriver en hästverkamhet. Våra tjänster passar allt från små till stora hästföretagare.

 • Support

  Vi lever efter filosofin att vi inte äger våra kunder, vi förtjänar dem – och det gör vi med hjälp av en bra support.

INTERESTED IN A LIVE DEMO?

Contact us and we will show you the service over Teams where you can ask questions and see our services.