Om Hippocrates

Välkommen

Utifrån våra egna erfarenhet så finns det brister i administrationen inom hästnäringen. Allt för ofta finns det inte tid till att få kontroll på intäkterna samt att man inte ser till att bygga upp bra kassaflöden – vilket är A och O för alla typer av verksamheter. Det är väldigt enkelt att skriva upp noteringar på en papperslapp som sedan självklart försvinner, eller att den är för otydlig att läsa när det är dags för fakturering. Känner du igen dig? Hur många timmar lägger du ned på fakturering varje månad? Alldeles för många skulle vi gissa! En normal mängd tid som du behöver lägga ner för fakturering  i tex ProStable är ungefär 5 sekunder per faktura. Har du satt alla parametrar rätt så tar det en sekund att skapa alla fakturor, oavsett hur många du har!

Hur mycket tid lägger du på fakturering idag?
 • Våra tjänster

  Vi bygger tjänster med fokus på användarvänlighet. Om det är något vi kan så är det gränssnittsprogrammering och det återspeglas i alla våra produkter. Inte minst Blacksmith för hovslagare, där vi har designat flödena – allt från order till slutfakturering till att omfatta max nio klick. Nio klick! Från order till att fakturan är skapad och skickad till kunden – och då har tjänsten dessutom skapat kompletta journaler som är ett krav från Jordbruksverket – Nio klick! – försök slå det!

 • Produkter & tjänster

  Vi erbjuder våra kunder följande tjänster:
  Academy – för ridskolor
  Blacksmith – för hovslagare
  Equitreatment – för equiterapeuter
  ProStable – för stallägare med inackorderingar eller professionella ryttare, uppfödare mm,
  Coach – för sadelutprovare eller tränare
  MyHippo – för hästägare
  Hippodentus – för hästtandläkare
  MiniVet – för veterinärer

 • Erfarenhet

  Alla våra produkter är specifikt utvecklade för er som bedriver en hästverkamhet. Våra tjänster passar allt från små till stora hästföretagare.

 • Support

  Vi lever efter filosofin att vi inte äger våra kunder, vi förtjänar dem – och det gör vi med hjälp av en bra support.

INTERESTED IN A LIVE DEMO?

Contact us and we will show you the service over Teams where you can ask questions and see our services.