ProStable

Prostable

ProStable förenklar för stallägare, personal och hästägare!

ProStable är en komplett tjänst för stallägare med eller utan inackorderingar, professionella ryttare, för ridskolor med privatuppstallningar samt för uppfödare. Med bara några få klick kan du hantera ekonomi och kommunicera med dina kunder. Dina kunder kommer att uppskatta ProStable lika mycket som du gör - i appen kan de beställa tjänster  och uppdatera information om sina hästar var de vill när de vill.

Skapa mervärde för kunder och medarbetare

Med ProStable får du och din personal full kontroll över allt som händer i stallet.

I appen kan ni se allt från förändringar i foderstat till tjänster som era kunder har beställt tex mockning. När personalen utfört en tjänst får hästägaren ett sms om att tjänsten är utförd och kostnaden läggs automatiskt på fakturan. Med verktyget stallschema planerar och hanteras stallpass där kunden även på får ett påminnelse sms. ProStable innehåller även smidig avmaskningskontroll och vaccinationshantering och mycket mer.

All viktig information blir tillgänglig för alla direkt.

Lyssna på våra kunder

Anslut dig till hundratals nöjda hästföretagare som har hittat allt de behöver på ett och samma ställe.
ProStable innerhåller ekonomi- och verksamhetsstöd som underlättar för dig som stallägare, din personal och dina hästägare. Låt oss göra ditt stallliv enklare.

För oss i personalen är Hippocrates proStable en stor tillgång i vårt dagliga arbete. Vi kan enkelt se beställningar på tjänster som mockning, häst till skrittmaskin, veterinärhjälp etc. Med hjälp av ProStablet har vi alltid uppdaterad information från kunderna om täckesinfo, foderstatus och så vidare. Kunderna uppskattar också att få ett sms från proStable när vi har utfört den beställda tjänsten, och att tjänsten automatiskt läggs till på månadsfakturan. Detta skapar tydlighet för oss i personalen och för våra kunder.

Runsten Equestrian

Tidigare använde vi en mängd olika listor, tavlor, boknings- och faktureringssystem och allt i överflöd med olika kanaler. Med proStable från Hippocrates kan vi nu samla allt på ett ställe och det underlättar för oss och all personal, när man snabbt kan få en överblick över alla hästar, deras foderstatus, box och paddockar. Samtidigt kan alla tjänster faktureras direkt från samma program. Vårt arbete blir enklare och mer effektivt.

Hästrehab Skönabäck

Prostable ger oss och våra anställda möjligheten att utföra ett så bra arbete som möjligt, på ett tydligt och strukturerat sätt med hästen i fokus! Utan onödiga missförstånd. Det gör att vi med lätthet kan uppfylla dom önskemål och behov som varje hästägare önskar. Helt enkelt en win-win-situation.

Lena Bredberg / Stall Stora Wäsby

I min verksamhet använder jag Hippocrates ProStable för allt som har med ekonomi att göra men också för all administration. Du får med ProStable mer tid för hästarna då allt i systemet mer eller mindre sköter sig självt och dessutom ändrar du lätt saker i ditt system med mobilen. Jag är verkligen nöjd med Hippocrates ProStable och rekommenderar det för alla med en hästverksamhet då det underlättar och sparar så mycket tid.

Erik Nordström / Seen Sporthorses

Sedan jag började med proStable hanterar jag min verksamhet när jag är på resande fot, vilket sparar mig timmar av pappersarbete i slutet på månaden

Thomas Ryan / Ascend Showjumping

Prisexempel

I priset ingår fria SMS och obegränsad support. Mervärdesskatt tillkommer på priserna.

Grundpriset för 10 hästar är 499:- och för varje ökning med 10 hästar ökar priset med 100:-

Här nedanför ser du några exempel

10 hästar

SEK 499 månad

20 hästar

SEK 599 månad

30 hästar

SEK 699 månad

60 hästar

SEK 999 månad

100 hästar

SEK 1399 månad

BOKA EN PERSONLIG DEMO IDAG!

Hippocrates tjänster är för dig som är hästföretagare. Frigör tid för det du älskar!