MyHippo

MyHippo

För dig som är hästägare

Här samlas hästälskare från hela världen och sparar viktig information kring sin häst/ar av behandlande specialister.

Bli en del av Hippocrates-familjen!

Från och med nu kan du samla alla din hästs information och fakturor på ett ställe under kundportalens tak var du än befinner dig om din hovslagare, equiterapeut, sadelutprovare, hästtandläkare och veterinär använder våra tjänster- Skicka information och ett erbjudande till din behandlande specialist via e-post här!

Sammanfattning av din häst/ars kostnader

Här kan du spara och se din hästs ekonomi genom att ange alla kostnader och få en månads- och årsöversikt.

Du hittar oss bland molnen

MyHippo är en helt molnbaserad tjänst som inte kräver någon installation. Du kan använda tjänsten från vilken enhet som helst, när som helst och var som helst. Dessutom säkerhetskopierar vi alla dina viktiga data varje dag. Kompatibelt med både Android och IOS.

MyHippo finns tillgängligt på följande språk

Danska, Engelska, Finska, Holländska, Norska, Svenska, Tyska

André Brandt

Kundportalen MyHippo ser jag som en stor tillgång till mitt team för hästarnas välbefinnande. Den ger mig extra mycket koll på vad min häst har fått för behandling, skoning, problem som ev varit. Det underlättar även enormt för mig att kunna se alla fakturor från behandlande specialister samlade på ett ställe.

Magnus Smederöd

Hippocrates Blacksmith har höjt våran status och proffsighet genom noggrannheten i och med fakturering och journalföring. Nu lanseras kundportalen MyHippo, en tjänst som bemöter kunden och ger den en inblick i hästens journal.

Emil Johansson

Kundportalen MyHippo gör det möjligt för mina kunder att hämta viss information själva. Antalet samtal per kund blir färre och pappersarbetet minskar. Dessutom kan jag enkelt maila dem en länk där de kan lägga in sina personuppgifter vilket sparar tid och underlättar mitt administrativa arbete. Sammanfattningsvis är det en användbar och effektiv resurs för min verksamhet.

Erik Nordström

Jag rekommenderar alla hästföretagare att använda Hippocrates tjänster. Detta pga utav att med hjälp av Hippocrates nya kundportal MyHippo så kan man som hästägare se alla tjänster som ska ske eller ske angående din häst. Som t.ex framtida behandlingsdatum, fakturor eller delade journaler. Att få allt samlat på ett ställe är ju fantastiskt smidigt och gör allt så otroligt lätt! Och dessutom får du i och med det mer tid till din häst och vår fantastiska sport! Win-Win!

Thomas Ryan

Kundportalen MyHippo håller mig och mina hästägare uppdaterade hela tiden när vi är utomlands, vilket gör det enklare att ha full överblick över mina hästar och stall hela tiden.

Allt om din häst på ett ställe - enkelt och smidigt