Academy

ACADEMY - Sveriges ledande tjänst för ridskolor!

Frigör tid!

Tillsammans med ridskolor har vi utvecklat Academy - ridskolans bästa vän. Med bara några klick hanterar du ekonomi, planering och kommunikation med dina lärare och elever. Med Academy får du mer tid att vara ute i verksamheten och ta hand om elever och hästar. Lyssna gärna på vad våra kunder har att säga och boka ett demo över teams idag.

Lyssna här på vad våra kunder säger

Vi är idag Sveriges största leverantör av tjänster för ridskolor och det är vi stolta över och finns nu även i Norge och Finland.

Våra kunder säger:
Academy har inte bara förkortat betaltiden utan även förenklat den tid vi lägger på administration.”

En komplett tjänst

Vårt löfte är att vara ridskolans bästa vän. Därför är Academy utvecklad för att vara en komplett lösning för all administration och kommunikation som en ridskola behöver - oavsett storlek. Tjänsten omfattar tre plattformar och integrationer:
 • En elevportal för era kunder.
 • En mobilanpassad webapp där era ridlärare hanterar fördelningen av hästar, närvaro och kommunikation med eleverna.
 • Ett administrativt gränssnitt som ger en fullständig översikt över hela verksamheten.
 • Integration finns mot APN, Idrott Online, Fortnox, och Bankgirot.

Kom igång med Academy. Från 11800:-/år

Alltid pengar på kontot

När vi frågar våra kunder vad Academy har betytt för dem ekonomiskt svarar de flesta samma sak: "Nu har vi alltid pengar på kontot och full kontroll över vår ekonomi". Med automatiserad fakturering kommer pengarna in snabbare. Självklart ingår stöd för bankgirobetalningar så att du snabbt kan se att alla har betalat sina ridlektioner och medlemsavgifter. Vi vågar påstå att Academy är Sveriges bästa tjänst för ridskolor.

Academy har full integreration mot Fortnox. Alla bokföringstransaktioner överförs automatiskt till din bokföring.

Ni hittar oss bland molnen

Academy är en helt molnbaserad tjänst som inte kräver någon installation. Ni kan använda tjänsten från vilken enhet som helst, när som helst och var som helst. Dessutom säkerhetskopierar vi alla era viktiga data varje dag.

Igenridningsfunktionen sparar mycket e-post och telefontid, tidigare ringde telefonen konstant, idag fungerar det bra med en timmes telefontid per vecka. Nu kan varje elev/förälder logga in 24/7 och boka sin ridlektion och söka efter ridlektioner etc.

Uppsala Ponnyklubb

Den största delen av effektiviseringen är att ridskolan nu har en iPad som sitter i ponnystallet. Där klickar varje elev in sin närvaro och där ser de också vilken häst de är tilldelade för nästa lektion. Tjänsten har resulterat i bättre ekonomi för ridskolan och möjliggör optimering av verksamheten.

Enskede Ridskola

Grupputskick används ofta, t.ex. "nästa onsdag är det teori, vi ses i teorisalen kl. 18.00"

Linköpings Fältrittklubb

Tidigare var faktureringen tidskrävande och vi fick in stora summor pengar två gånger per år och däremellan var kassan tom. Academy hjälper oss att få bättre kontroll över ekonomin och ser till att vi optimerar kassaflödet i verksamheten eftersom vi nu enkelt kan fakturera oftare.

Högbo Ridklubb

För oss har det underlättat otroligt mycket när det gäller avbokning och igenridning. Tidigare drunknade vi nästan i mail och sms ang detta. Vi kände oss stressade över att kanske råka glömma någon elev och vi kände att det var svårt att hålla iordning. Detsamma gäller vid anmälan till lovaktiviteter, klubbtävlingar och privatlektioner. Nästan inga anmälningar på mail och du får en snabb överblick över antal bokningar. Dessutom är det otroligt roligt för oss siffernördar, att se hur mycket inkomster varje häst har dragit in! Du kan lägga in foderstat och inköpspris på foder för att snabbt få koll på lönsamhet för varje häst!

Lammhults Ridklubb

Mobilanpassade webappar

För Academy finns "webappar" som kan installeras på olika enheter.

 • En elevportal för era kunder
 • En mobilanpassad webapp där era ridlärare hanterar fördelningen av hästar, närvaro och kommunikation med era elever

 • Prisexempel

  I den årliga grundavgiften ingår en viss mängd SMS som ska täcka det dagliga arbetet, obegränsad support för tjänsten. Vill man göra fler SMS utskick så kan man göra det till självkostnadspris.

  En avgift på 18:- per aktiv elev/år tillkommer om man rider i två terminsgrupper.
  Löpande avgifter tillkommer för ridgrupper, kurser, privatlektioner, aktiviteter, klippkort och säsongskort.

  Moms tillkommer på priserna.

  Ni kan när som helst säga upp er prenumeration och er tjänst avslutas när licensperioden har löpt ut.

  Grundavgift - betalning per år

  SEK 11800 år

  100 elever - rörlig avgift

  SEK 1800 år

  250 elever - rörlig avgift

  SEK 4500 år

  500 elever - rörlig avgift

  SEK 9000 år

  FRIGÖR TID!

  Kontakta oss för ett personligt demo av Academy.