Möt våra användare – Michelle provade proStable och blev frälst

Möt våra användare – Michelle provade proStable och blev frälst

Möt våra användare – Michelle provade proStable och blev frälst

 

Möt våra användare – Michelle provade proStable och blev frälst

Vi har träffat Michelle Irmenius, stallchef och storanvändare av proStable. Michelle har basat över ett stall med 45 boxplatser, fem heltidsanställda och ett tiotal tim- och deltidsanställda. Hon har använt proStable ända sedan starten för nio år sedan.

Hur skulle du beskriva proStable?

Jag skulle beskriva Prostable som en extra arbetskollega. Någon man kan vända sig till så fort man är osäker på något, som ständigt finns tills hands med rätt information, tydliga riktlinjer och rutiner.

Hur har det förändrat det dagliga arbetet?

Framförallt så finns all information alltid till hands. Det första vi gör på morgonen är att kolla om där ligger några ändringar eller ordrar. Är det någon som ska till skrittmaskinen? Någon som ska ha benskydd som tidigare inte haft det? Mer pellets i boxen? Enkelt att smidigt att få det rätt.

Du har ju många kollegor i stallet – vad tycker dom om proStable?

För personalen är appen guld värd. Där finns information om varje enskild häst, foderstatslistor, lista för dagliga rutiner, arbetsscheman och tidsredovisning. Och allt görs med några enkla knapptryck!

Vad uppskattar kunderna?

Dom uppskattar verkligen tydligheten och tillgängligheten. Det är ju inte alltid man träffar kunderna på daglig basis, men med appen kan dom ändra saker med kort varsel och veta att informationen går fram. Dom kan lägga ordrar utan att ha en personlig kontakt med oss i stallet.

Vem skulle du rekommendera proStable till?

Jag skulle rekommendera tjänsten till alla som driver hästverksamhet – stor som liten. Prostable ger mig och mina kollegor möjligheten att utföra ett så bra arbete som möjligt, på ett tydligt och strukturerat sätt med hästen i fokus! Utan onödiga missförstånd. Det gör att vi med lätthet kan uppfylla dom önskemål och behov som varje hästägare önskar. Helt enkelt en win-win-situation.

Skulle du gå tillbaka till ett stall där man inte använder proStable?

Nä, det hade känts problematiskt. Nu är jag van vid den här tryggheten och skulle ha svårt att vara utan den. Det är en oersättlig trygghet. Precis allt finns där.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *