Ebba Danielsson - HippocratesHippocrates

Teamrider

Ebba Danielsson

Ebba Danielsson är 15 år och bor på en gård i Nora utanför Örebro med sin familj hästar, hundar o katter. Hon har i stort sett ridit i hela sitt liv och har hunnit med att fått ihop ett gäng SM och NM medaljer, både i lag och individuellt. I den finaste valören har det blivit guld på B ponny 2016, Children 2019 och D ponny 2020.

Ebba vann även B ponny under Nordiska mästerskapen 2017 på sin fantastiska ponny Parc Chit Chat. Har sedan dess ridit Nordiska mästerskapen varje år.

Red sitt första Europa mästerskap som children i Frankrike 2018. 2019 red hon sitt andra Europa mästerskap i Polen på sin bästa D ponny Dynamite Spartacus. Som hon även har ridit två världscuper med, final i Mechelen i Belgien. 4a totalt 2018, en seger under Stuttgart Master 2019 och fick även rida i Lyon på dom 5* tävlingarna 2019. En fantastiskt upplevelse.

Nu har Ebba valt att lämna ponny och blicka framåt som junior. Startade junior SM i Falsterbo 2020 och slutade 4a och var även placerad på inomhus SM. Hon har nu 6 hästar som hon ser fram emot att tävla och träna tillsammans med.

Hippocrates

Vi förser hästföretagare med kraftfulla system.

Nyhetsbrev

Copyright © 2022 Hippocrates. Alla rättigheter förbehållna.