André Brandt - HippocratesHippocrates

Teamrider

André Brandt

André Brandt har medalj på D-ponny på SM och som junior, hoppat Nordiska, tagit placeringar i Falsterbo mm och vann nu senast 6 års championatet i Scandinavium. Han var även placerad som nr tre i 6 års championatet i Falsterbo, många placeringar upp till 145 och har varit placerad i finalen på Elmia Ungdoms GP bland annat.

Hans stora mål så länge han kan minnas är att alltid utvecklas och bli bättre som ryttare. André har hela tiden tagit åt sig all feedback han fått från tränare och tagit med sig det hem för att träna vidare. Han  tycker det är viktigt att som ryttare utveckla sig så han kan visa vägen för sina fantastiska djur som han jobbar med.
Idag har han flera hästar som hoppar 1,40/1,45 och är nu redo att ta klivet upp till nästa nivå. Inom kort hoppas han att kunna etablera sig på 1,50 nivå ännu mer.

André har även en del unghästar som han tävlar. Han hoppas på att får rida unghäst-VM på någon häst i år.
Planeringen för 2020 är att hoppa något mästerskap som Young Rider, starta Falsterbo ungdoms Grand Prix och även Stockholm International Horse show.
Han har även som mål att ta en medalj på Young Rider SM och att år 2021 rida Lövsta Future Challenge och såklart komma iväg och tävla internationellt.

Långsiktigt mål är att fortsätta utvecklas som ryttare och att utveckla sina hästar.

På instagram finner ni André här: https://www.instagram.com/andreebrandt/?hl=sv

Hippocrates

Vi förser hästföretagare med kraftfulla system.

Nyhetsbrev

Copyright © 2022 Hippocrates. Alla rättigheter förbehållna.