Om oss - HippocratesHippocrates

Om oss

Vår vision och våra system är det vi lever för

Välkommen

Utifrån vår egna erfarenhet så finns det brister i administrationen inom hästnäringen. Allt för ofta finns det inte tid till att få kontroll på intäkterna samt att man inte ser till att bygga upp bra kassaflöden – vilket är A och O för alla typer av verksamheter. Det är väldigt enkelt att skriva upp noteringar på en papperslapp som sedan självklart försvinner, eller att den är för otydlig att läsa när det är dags för fakturering. Känner du igen dig? Hur många timmar lägger du ned på fakturering varje månad? Alldeles för många skulle vi gissa! En normal mängd tid som du behöver lägga ner för fakturering  i tex ProStable är ungefär 5 sekunder per faktura. Har du satt alla parametrar rätt så tar det en sekund att skapa alla fakturor, oavsett hur många du har!

 

Hur mycket tid lägger du ner på din fakturering idag?

Användarvänliga system
Vi bygger system med fokus på användarvänlighet. När du loggar in på ditt konto första gången, så ska du känna dig bekväm och det ska vara logiskt upplagt. Om ett system är komplext under ytan så ska detta inte återspeglas i gränssnittet.  Är det något vi kan så är det gränssnittsprogrammering och det återspeglas i alla våra produkter. Speciellt Blacksmith för hovslagare, där har vi designat flödena – allt ifrån order till slutfakturering till att som minst innefatta nio klick med musen. Nio klick! Från order till att fakturan är skapad och skickad till kund – och då har systemet även skapat kompletta journaler som är ett krav från jordbruksverket – Nio klick! – försök slå det!

Produkter
I dagsläget erbjuder vi våra kunder sexolika system, och det är proStable, Equietreatment, Hippodentus, Academy, miniVet samt Blacksmith. Den förstnämnda är system för att hantera en hel ridanläggning med  vad det innebär. Det klarar av en mängd av olika typer av uppstallningar och till de här systemen ingår det även appar för smartphones, som kan användas av både personal och gäster. Blacksmith är ett system för hovslagare och är designat av hovslagare för hovslagare. Nio klick från att boka ett uppdrag tills det att slutfakturan är skapad, det visar vad våra gränssnitt klarar av. Och då är även journalen skapad, vilket jordbruksverket kräver. Equitreatment är speciellt utvecklad för massörer, equiterapeut, osv  och har en unik funktion som gör att du kan markera på vyer av en häst där du utfört behandling, som sedan bifogas till journalen. Hippodentus är ett program för hästtandläkare med ett unikt tandkort som man fyller i interaktivt på skärmen. Minivet är tänkt för veterinärer medans Academy är vårt stora system för ridskolor.

Erfarenhet

Alla våra produkter är utvecklade specifikt mot respektive bransch och vi har över 14 års erfarenhet av den verksamhetstypen. Vidare så har vi över 30 års erfarenhet av att driva företag och även 30 års erfarenhet av systemutveckling och gränssnittsprogrammering. Detta borgar för dig, att du får tillgång till ett system som är 100% anpassat och professionellt. Systemet passar allt i från små till stora verksamheter, det finns inga gränser för vad  våra system klarar av. Så kika igenom vår hemsida och har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Support

Vår absolut viktigaste funktion, efter det kommer våra program. Supporten finns där för dig oavsett vad det är för typ av fråga. Utan en bra och gedigen supportfunktion så faller hela konceptet. Ett bra system ska ha en bra support, så att du som slutanvändare känner dig trygg i ditt val av system. Vi lever med filosofin att vi äger inte våra kunder, utan dom förtjänar vi – och det gör vi med hjälp av en bra support.

Hälsningar Hippocrates

Intresserad av en livedemo?

Kontakta oss så kör vi ett demo över Skype eller liknande programvara, så får du se systemet live!

+46 (0)10 - 177 41 40 - Låt oss boka livedemo?

Hippocrates

Vi förser hästföretagare med kraftfulla system.

Nyhetsbrev

Copyright © 2022 Hippocrates. Alla rättigheter förbehållna.