+46 (0)734 - 231 233 info@hippocrates.se         Just nu har våra system omsatt 124,503,881.00

Användarvänligt!

System för hovslagare, equiterapeut och ridanläggningar.

Frigör din tid och bygg upp bra kassaflöden.

System som är anpassade för utövaren och som ger dig och dina kunder ett mervärde.

Hovslagarens naturliga val!

Blacksmith™ – Ett system byggt för hovslagaren, av hovslagaren. Enkelt, snabbt och pålitligt, du lär dig det på tre minuter och inom fem minuter har du bokat kunder och redan skapat din första faktura och den är även journalförd.

Sluta lägg tid på tung administration!

Stallchefens bäste vän!

Kostnadskontroll och lugna nätter är vad Stable™ kommer ge dig.

En molntjänst som passar alla olika typer av ridanläggningar.

Din verksamhet skapar ett mervärde för dina kunder.

Mobila enheter!

Program för mobila enheter som gör jobbet åt dig!

New_logo

Välkommen

Utifrån vår egna erfarenhet så finns det brister i administrationen inom hästnäringen. Allt för ofta finns det inte tid till att få kontroll på intäkterna samt att man inte ser till att bygga upp bra kassaflöden – vilket är A och O för alla typer av verksamheter. Det är väldigt enkelt att skriva upp noteringar på en papperslapp som sedan självklart försvinner, eller att den är för otydlig att läsa när det är dags för fakturering. Känner du igen dig? Hur många timmar lägger du ned på fakturering varje månad? Alldeles för många skulle vi gissa! En normal mängd tid som du behöver lägga ner för fakturering  i tex Stable™ är ungefär 5 sekunder per faktura. Har du satt alla parametrar rätt så tar det en sekund att skapa alla fakturor, oavsett hur många du har!

Hur mycket tid lägger du ner på din fakturering idag?

Användarvänliga system
Vi bygger system med fokus på användarvänlighet. När du in loggar på ditt system första gången, så ska du känna dig bekväm och det ska vara logiskt upplagt. Om ett system är komplex under ytan så ska detta inte återspeglas i gränssnittet.  Är det något vi kan så är det gränssnittsprogrammering och det återspeglas i alla våra produkter. Speciellt Blacksmith™ för hovslagare, där har vi designat flödena – allt ifrån order till slutfakturering till att som minst innefatta nio klick med musen. Nio klick! Från order till att fakturan är skapad och skickad till kund – och då har systemet även skapat kompletta journaler som är ett krav från jordbruksverket – Nio klick! – försök slå det!

Produkter
I dagsläget erbjuder vi våra kunder fem olika system, och det är Stable™, proStable™, Equietreatment™, Hippodentus™ samt Blacksmith™. Den två förstnämnda är system för att hantera en hel ridanläggning med allt vad det innebär. Det klarar av en mängd av olika typer av uppstallningar och till det här systemen ingår det även en appar för smartphones, som kan användas av både personal och gäster. Blacksmith™ är ett system för hovslagare och är designat av hovslagare för hovslagare. Nio klick från att boka ett uppdrag tills det att slutfakturan är skapad, det visar vad våra gränssnitt klarar av. Och då är även journalen skapad, vilket jordbruksverket kräver. Equitreatment™ är speciellt utvecklad för massörer, equiterapeut, osv  och har en unik funktion som gör att du kan markera på vyer av en häst där du utfört behandling, som sedan bifogas till journalen. Hippodentus™ är ett program för hästtandläkare med ett unikt tandkort som man fyller i interaktivt på skärmen.

Erfarenhet

Alla våra produkter är utvecklat specifikt mot respektive branch och vi har över 14 års erfarenhet av den verksamhetstypen. Vidare så har vi över 30 års erfarenhet av att driva företag och även 30 års erfarenhet av systemutveckling och gränssnittsprogrammering. Detta borgar för dig, att du får tillgång till ett system som är 100% anpassat och professionellt. Systemet passar allt i från små till stora verksamheter, det finns inga gränser för vad  våra system klarar av. Så kika igenom vår hemsida och har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Hälsningar Hippocrates™

Intresserad av en livedemo?

Kontakta oss så kör vi ett demo över Skype eller liknande programvara, så får du se systemet live!

Ett helt fantastiskt system som har förändrat min vardag. Enkelheten samt effektiviteten är imponerande. Förr ägnade jag minst 20 timmar i månaden på fakturering och nu handlar det om minuter. Jag blir lika glad varje gång jag startar programmet!

Chris

Hovslagare, Chris Goddard Hovslageri

Det är ju så bra att man blir knäsvag.

Sofia Jonsson

Hästägare i stall