+46 (0)734 - 231 233 info@hippocrates.se         Just nu har våra system omsatt 124,503,881.00

Senaste nytt från oss!

Läs mer om vår utveckling och annat här!

proStable™ & Stable™ uppdaterat

Då har även proStable™ samt stable™ fått sig en ny kostym och mycket annat nytt. Vi har sett över alla flöden och förbättrat, byggt om och gjort det ännu mer kraftfullt än vad systemen var tidigare.

Nya funktioner i den här releasen är bland annat inventering av produkter, och sammanslagningen av proStable™ och Stable™.

proStable™ – ett nytt sätt att bedriva din verksamhet med!

Startsida - admin

Startsida – admin

Stable™ blir numera proStable™!

I och med nästa release så kommer vi bygga ihop stable™ med proStable™.

Det betyder att alla med Stable™ kommer få ta del av en mängd med bra funktioner.

Ny generation for Academy™

Då har även Academy™ fått sig en ny kostym och mycket annat nytt. Vi har sett över alla flöden och förbättrat, byggt om och gjort det ännu mer kraftfullt än vad Academy™ var tidigare.

Är en häst lönsam, eller är det dags att sälja av ”Brunte”? Varför går det åt så mycket hösilage? Frågor som dessa behöver du inte längre ställa – titta i systemet så får du fram informationen direkt.

Academy™ – ett nytt sätt att bedriva ridskola på!

Startsida

Startsida

Gruppplanering

Gruppplanering

 

 

Ny generation för Blacksmith, Coach, Equitreatment samt HippoDentus

En ny era inleds med en helt ny kostym för dessa populära program.

Ett modern och responsivt utseende som har stor potential för kommande funktionalitet.

Så här ser en del av skärmarna ut i den nya versionen.

 

Startsida

Startsida

Blacksmith, Coach, Equitreatment samt hippoDentus

Blacksmith, Coach, Equitreatment samt hippoDentus

 

Ridskola -> Hippo Academy™ -> Fortnox – Ett vinnande koncept!

Nu har vi integrerat vår plattform med Fortnox, vilket innebär att alla ridskolor som använder Academy™, numera kan njuta av den sömnlösa integrationen för bokföringstransaktioner till bokföringsmodulen på Fortnox. Inget manuellt arbete krävs, utan detta sker helt automatisk mellan plattformarna.

Vill ni även skicka vanliga papperpsfakturor med hjälp av Fortnox Finance, så finns det även stöd för detta. Övriga E-fakturor skickar ni som vanligt genom Hippo Academy™.

Läs mer om vår integration här,

https://www.fortnox.se/koppling/hippocrates-se/

Fortnox.se

Fortnox.se

Nu har vi påbörjat implementeringen av Fortnox, vilket är ett av Sveriges bästa redovisningssystem. Passar perfekt för alla företagare – och ihop med våra program så kommer du få ett helautomatiserad flöde mellan vår plattform och Fortnox.

De integreringar som vi jobbar på just nu är alla bokföringstransaktioner samt möjligheten att skicka ut pappersfakturor med hjälp av deras prisvärda tjänst. Det här är verkligen superspännande, då fortnox strävar mot samma mål som vi har, nämligen att vara bäst på det vi gör.

 

fortnox_logo

SMS utskick – gratis för alla!

SMS utskick!

Alla våra system har nu någon form av stöd för SMS utskick och vi kommer fortsätta att implementera nya sköna funktioner för detta. Bäst av allt är att vi inte tar ett öre i betalt för detta, utan det ingår i tjänsten.

Ännu en anledning att välja oss som leverantör av just ditt IT system!

sms alert

SMS utskick ingår numera!

Som en liten julklapp lite försenad så kan nu alla kunder med Stable, Prostable samt Hippo Academy – skicka SMS från systemet – helt utan kostnad!

Ännu en anledning till att välja oss som din partner!

 

Ny produkt för ridskolorna!

Hippo Academy!

Så där, rykande färskt så har vi nu släppt Hippo Academy. En plattform för ridskolor – byggd för att vara användarvänlig, bra kassaflöden och kraftfullt. Passar allt ifrån den lilla ridskolan till den stora. I hop med systerprogrammet Stable får ni en komplett lösning som täcker alla era behov.

Vi vågar sticka ut tungan och säga att detta är Sveriges bästa system för ridskolor!

Läs mer om Hippo Academy under menyn produkter.

Kontantmetoden

Hej,

Nu stöder alla våra system ”Kontantmetoden” vid export av SIE filer till ert redovisningssystem. Oftast så kör enskilda firmor med just den metoden och självklart så ska vårt system ha stöd för detta.

Mvh Hippocrates.se