Equitreatment - Hippocrates TMHippocrates TM

Därför är Equitreatment det självklara valet

 • Smidigt och intuitivt

  Du kommer igång med tjänsten på bara några minuter. Med vårt kalenderdrivna arbetsflöde får du snabbt överblick över dina uppdrag, kundkontakter och försäljning.

 • Fakturering på språng

  All dokumentation du behöver skapas med bara några klick i mobilen. Din kund har fakturan på mailen i samma stund som du lämnar stallet!

 • Support i världsklass

  Vi hjälper dig på telefon och mess under veckans alla dagar. Dessutom uppdaterar vi tjänsten när vi får in nya önskemål från dig som equiterapeut.

 • Equitreatment ger dig superkoll på försäljningen.

  Genom statistik, prognoser och smidig orderhantering så vet du på öret vad du har att vänta i plånboken. All orderhistorik är dessutom kalenderbaserad och direkt kopplad till faktura och journal.

 • Alla funktioner du behöver

  Vårt löfte är att vara equiterapeutens bästa vän. Därför är Equitreatment utrustat för att klara all din administration – från det att du får in en order tills dess att det är dags att deklarera.

 • Du hittar oss bland molnen

  Equitreatment är en helt molnbaserad tjänst och kräver inga installationer. Du kan använda tjänsten från vilken enhet som helst, när som helst och var som helst. Dessutom tar vi backuper på all din viktiga data varje dag.

”Jag har använt Hippocrates Equitreatment i flera år nu och supernöjd!  Mycket lätt att använda med iPad i stallarna när jag är ute hos kund. Kvitton och journaler blir klara snabbt på plats och då inget jobb som tar extra tid när jag kommer hem. Dessutom miljösmart, då kunden själv kan välja att skriva ut sitt kvitto och journal eller inte.
 Ritfunktionen i systemet är super! Lätt att gå tillbaka och jämföra mellan besöken hur hästen ändrat sig med tiden. Använder mig mycket utav den.
Har man, som jag, även kopplat ihop systemet med Fortnox, så sparar även det mycket tid med bokföringen. Helnöjd!”

MJ Equiphysio - Martina Jönsson

PROVA TJÄNSTEN GRATIS

Kontakta oss för en demoversion av Equitreatment.

Hippocrates TM

Vi förser Sverige med kraftfulla system för hästbranschen .

Nyhetsbrev

Copyright © 2021 Hippocrates TM. Alla rättigheter förbehållna.