Blacksmith - HippocratesHippocrates

Därför är Blacksmith hovslagarens bästa vän

 • Smidigt och intuitivt

  Du kommer igång med tjänsten på bara några minuter. Med vårt kalenderdrivna arbetsflöde får du snabbt överblick över dina uppdrag, kundkontakter och försäljning.

 • Fakturering på språng

  All dokumentation du behöver skapas med bara några klick i mobilen. Din kund har fakturan på mailen i samma stund som du lämnar stallet!

 • Support i världsklass

  Vi hjälper dig per telefon eller mail under veckans alla dagar. Dessutom uppdaterar vi tjänsten när vi får in nya önskemål från dig som hovslagare.

 • Blacksmith ger dig superkoll på försäljningen.

  Genom statistik, prognoser och smidig orderhantering så vet du på öret vad du har att vänta i plånboken. All orderhistorik är dessutom kalenderbaserad och direkt kopplad till faktura och journal.

 • Alla funktioner du behöver

  Vårt löfte är att vara hovslagarens bästa vän. Därför är Blacksmith utrustat för att klara all din administration – från det att du får in en order tills dess att det är dags att deklarera.

 • Du hittar oss bland molnen

  Blacksmith är en helt molnbaserad tjänst och kräver inga installationer. Du kan använda tjänsten från vilken enhet som helst, när som helst och var som helst. Dessutom tar vi backuper på all din viktiga data varje dag.

 • Ladda ner utskriftsvänligt produktblad!

“Väldigt smidigt och enkelt tjänst. Supporten är kanonbra. Om en kund har skrivit fel i mailadressen är supporten alltid snabb och skickar mail att fakturan inte gått fram till kund. Rekommenderar starkt denna tjänst!”

W.Gauffins Hovslageri AB


”Blacksmith ger en bra översikt över mitt arbete. Jag kan enkelt hålla koll på försäljning, statistik och prognoser, det tycker jag är otroligt motiverande”

Hovslagare Magnus Smederöd. 


”Mina arbetsdagar var tidigare två-tre timmar längre på grund av faktureringen och nu tar det ett par minuter” 

Hovslagare Emil Johansson


”Det bästa är att jag kan boka in mina kunder i systemet. De får ett sms med information om när jag ska komma. Tack vare denna funktion behöver jag aldrig mer åka till stallet och kunden inte är där”

Hovslagare Christian Mogerud


”Innan jag började med Blackmith svämmade jag över av pappersarbete, glömde att fakturera vissa hästägare och ibland kunde jag inte läsa mina egna anteckningar. 

Jag använder också funktionen och tar bilder på en sko när jag gör större ändringar, då har jag en bild från start och tills skon är där jag och veterinären vill att den ska se ut, en extra kvalitetsstämpel för att mitt arbete ska synas.”

Hovslagare Christie Goddard


”Jag började att använda Blacksmith för att föra journal, och det har verkligen hjälpt mig.”

Hovslagare Alexander Nilsson

PROVA TJÄNSTEN GRATIS

Kontakta oss för en demoversion av Blacksmith.

Priser

I den årliga avgiften ingår fria SMS, obegränsad support, gratis koppling till Bankgirot & Fortnox från vår sida.

 

Mervärdesskatt tillkommer på priserna.

 • Kvartal
  1497:-
 • Halvår
  2994:-
 • Helår
  5988:-
Hippocrates

Vi förser hästföretagare med kraftfulla tjänster.

Nyhetsbrev

Copyright © 2022 Hippocrates. Alla rättigheter förbehållna.